Connect with us

Actual

Polițiștii locali din Constanța dau zilnic amenzi mari! Vezi pentru ce

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Direcția Generală Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei Municipiului Constanța își desfășoară activitatea în interesul comunității locale și acționează pentru respectarea normelor legale privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și linisții publice precum și pentru menținerea curățeniei și protejării mediului pe raza municipiului Constanța.
La nivelul instituției au fost înregistrate ieri 246 sancțiuni contravenționale în valoare totală 49.250 lei.

În cadrul unei acțiuni tematice derulate în cursul zilei de 11.10.2018, în intervalul orar 14.00-22.00 s-au desfășurat următoarele operațiuni:
-14 polițiști locali au monitorizat intens pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 4 următoarele străzi și bulevarde din municipiul Constanța: Str.Medeea, Aleea Albatros, Aleea Egretei, Str.Industrială, Bdul Aurel Vlaicu, Str.Celulozei, Str.Petru Poni, Str.Petru Poni, Str.Spiru Haret, Str.Cumpenei, Str.Cercetaș Al.Buzatu, Str.Pelicanului, Bdul I.C Brătianu, Str.Plugușorului, Str.Mureșului, Str.Sassu Gheorghe, Str.Plantelor, Str.Sirenei, Str.Someș, Str.Crișului, Str.Abrud, Str.Retezat, Alea Tismanei, Str.Dumitru Sava, Str.Biruinței, Str.Bravilor, Str.Industriei Mici, Șos.Mangaliei, Str.Dezrobirii, Str.Ioan Roată, Str.Poporului, Str.Munții Tatra, Str.Moților, Str.Bradului, Str.Bucegi, Str.Palas, Str.I.L Caragiale, Str.Soveja;
– s-au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6.630 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, H.C.L nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța și OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice;
– au fost verificate 20 de autovehicule și legitimați conducătorii auto, în limitele competențelor;
-au fost întocmite 5 note de constatare.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

(Video) Constanța: Accident rutier grav. Au fost implicate două mașini și o motocicletă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, în Constanța a avut loc un grav accident rutier. Acesta s-a produs la intersecția străzilor  Mihai Viteazu și Constantin Brătescu. În impact au fost implicate două autoturisme și o motocicletă.

La fața locului au fost trimise de urgență o autospecială de stingere de la Detașamentul Fripis, 1 SMURD B, 1 SMURD C și două ambulanțe SAJ.

Potrivit primelor date, sunt patru victime dintre care una este inconștientă. În accident au fost implicați trei bărbați și o femeie.

Știre în curs de actualizare.

Potrivit serviciului de Ambulanță, la accident au fost patru victime, respectiv: – o victime de 35 ani, femeie, care se află  în comă, cu un traumatism abdominal deschis, cu eviscerație, – un bărbat,  de 44 ani, cu traumatism al membrului superior, conștient, – un bărbat, de 47 de ani, conștient, cutraumatism lombar și membru inferior și un bărbat conștient, cu traumatism cranio facial și traumatism al membrului inferior.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(Video) Accident rutier la Valu lui Traian. O mașină s-a răsturnat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, la intrarea în Valu lui Traian a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Impactul între cele două mașini a fost atât de puternic încât una dintre ele s-a răsturnat.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Serviciului de Ambulanță și ale Poliției Rutiere pentru a acorda primul ajutor victimelor accidentului și a stabili cum s-a produs acesta.

Potrivit IPJ Constanța, în jurul orei 15.10, o femeie de 45 de ani a condus un autoturism pe DN3, în afara localității Valu lui Traian, către Constanța și ajungând la kilometrul 250+ 50m, a efectuat viraj la stânga peste marcajul dublu continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 27 ani în aceeași direcție de mers în banda numărul 2.

Primul autoturism s-a răsturnat.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei dreapta față, o tânără în vârstă de 19 ani, din cel de-al doilea autoturism.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(Video) Mamaia: Iată cum s-a produs accidentul de azi

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Azi, în jurul orei 11.45 un bărbat de 52 ani a condus un microbuz de transport public de persoane pe linia 23 Constanța-Năvodari, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, în banda numărul 1, către bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Imediat după și după intersecția cu bulevardul Mamaia nu a păstrat o distanță de siguranța și a lovit în partea din spate un autoturism condus de o femeie în vârstă de 32 ani.

In urma impactului, autoturismul a fost proiectat înainte și a intrat în coliziune cu un stâlp de beton. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a unui pasager din microbuz, de 15 ani.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: