Actual

Pompierii constănţeni au oferit daruri unor familii amărâte

apr. 05, 2018 Maria Ionescu

În judeţul Constanţa, ca în multe alte judeţe din ţară, sunt foarte mulţi amărâţi pentru care Paştele va fi o zi ca oricare alta, cu sărăcie lucie în care nu ştiu ce vor pune pe masă. Din păcate sunt mulţi şi prea puţini dintre ei sunt ajutaţi de către autorităţi, instituţii sau persoane fizice. Tocmai de aceea este de felicitat gestul pompierilor ISU Constanţa, care au fost ajutoarele Iepuraşului.

Ei şi-au îndreptat atenţia spre 4 familii sărace, care ar fi petrecut sărbătorile ca vai de lume. Azi, pompierii au dus din fondurile lor ajutoare pentru 10 copii care provin din aceste familii şi le-au asigurat alimente de bază, haine, detergenţi şi rechizite. Bineînţeles, din darurile lor nu au lispit nici mieii de Paşte, de achiziţia cărora s-au ocupat tot ei.

(Foto: Arhivă)

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!