Actual

Portul Constanța: Un pilot maritim a murit la locul de muncă

iun. 19, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de azi, la ora 9.00, la motonava Hamoudi B, aflată în dana 126 a Portului Constanța a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui angajat al societății SC Black Sea Pilots SRL.

Teodorescu Atanase, 60 de ani,  angajat ca și pilot maritim al  firmei, era pe aripa punții de comandă în momentul în care se desfășurau manevrele de acostare a navei în dană. La un moment dat, omului i s-a făcut rău și a căzut.

La fața locului au fost solicitate echipaje ale serviciului de ambulanță, care au încercat să îl resusciteze. Din nefericire, la ora 9.40 a fost constatat decesul pilotului.

Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!