Conecteaza-te cu noi

Actual

Portul Midia: Mii de pachete cu țigări, ascunse la bordul unei nave străine

Published

on

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, ascunse pe o navă sosită în Portul Midia sub pavilion Togo, 28.400 ţigarete, pe care trei cetăţeni sirieni au încercat să le introducă ilegal în România.

 În data de 20.02.2020, în Portul Midia, acționând în baza unei informaţii, o echipă comună de control, formată din poliţişti de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța – Punctul de Trecere a Frontierei Midia şi câinele de serviciu Pobaza specializat în detecția produselor din tutun, lucrători vamali şi lucrători din cadrul Căpităniei Zonale Midia, a efectuat controlul specific asupra unei nave sub pavilion Togo, sosită din direcţia Iskenderun (Turcia).

În urma controlului efectuat asupra navei, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, 1.420 pachete de țigări, fără timbru fiscal, posesorii acestora fiind trei cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 20 și 56 de ani.

Ţigările, în valoare de aproximativ 20.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării de către reprezentanții autorității vamale din Portul Midia, iar pe numele celor trei persoane a fost instituită măsura nepermiterii intrării pe teritoriul României pe o perioadă de 5 ani și au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 15.000 de lei, conform prevederilor legale în vigoare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions