Connect with us

Actual

Posturi vacante la Spitalul Județean Constanța! Cele mai multe sunt la UPU SMURD

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În cursul zilei de ieri, pe site-ul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța (www.spitalulconstanta.ro) a fost postat un anunț de angajare, potrivit căruia sunt mai multe posturi libere pentru care se va oragniza concurs.

Acesta va avea loc la jumătatea lunii viitoare, dar până atunci candidații trebuie să știe mai multe amănunte.

Sunt libere 24 de posturi, atât pentru asistenți medicali, cât și pentru infirmiere sau brancardieri.  Cele mai multe posturi libere sunt pentru asistenți medicali generaliști de care este nevoie la UPU SMURD, respectiv 5 persoane cu studii aferente.

Spitalul mai are nevoie de doi asistenți de radiologie, doi asistenți de pediatrie și doi de radiologie. De asemenea, concurs se organizează și pentru registrator medical la UPU SMURD, unde este nevoie de trei persoane, dar și de infirmiere și brancardieri.

Doritorii pot intra pe site-ul oficial pentru a afla dacă se încadrează în cerințe.

Interesant este patul că toți candidații care doresc să participe la concursul de angajare trebuie să achite o taxă de înscriere. Iar aceasta diferă în funcție de postul pentru care optează fiecare. Cine dorește să se agajeze ca și asistent medical și, evident, are și studiile necesare în acest sens, trebuie să achite la înscriere suma de 50 de lei.

Infirmierele, registratorii și brancardierii vor achita o taxă de înscriere de doar 20 de lei.

Depunerea dosarelor de concurs se face până pe data de 9 noiembrie, la registratură.  Selecția dosarelor are loc până pe data de 13.11, ora 14.00, iar contestațiile se pot depune până a doua zi.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe data de 15 noiembrie, la ora 10.00. De asemenea, sunt prevăzute termene pentru afișare, contestații și soluționarea acestora, iar pe data de 20 noiembrie, la ora 9.00, se va desfășura proba interviului.

Rezultatele finale ale concursului vor fi publicate pe data de 23 noiembrie.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Constanța: Bărbatul care a condus beat și fără permis a fost arestat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile în cazul bărbatului implicat în accidentul de seara trecută, acesta fiind introdus în arestul IPJ Constanța. A fost depistat sub influența băuturilor alcoolice, concentrație de 1,90 mg/l în sânge. El fusese reținut de către polițiștii constănțeni după ce comisese trei infracțiuni, potrivit IPJ Constanța.

Reamintim că, la data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 21.35, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Medgidia, a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, dinspre strada Dezrobirii.

La intersecția cu sensul giratoriu din dreptul aleii de acces către bulevardul Aurel Vlaicu, nu a acrodat prioritate unui alt autoturism, condus în sensul giratoriu de un alt bărbat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager din al doilea autoturism, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din orașul Năvodari.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au stabilit că șoferul vionovat de producerea accidentului se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,79 mg/l alcool în aer pur expirat, fapt pentru care l-au condus la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge și care au stabilit că era foarte beat, adică avea 1,90 mg/l alcool în sânge.

Bărbatului i-au fost reținute doar două infracțiuni, respectiv conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și ultraj. Persoana vătămată în accidentul respectiv nu a depus plângere….

Constanța: Un șofer care a condus beat, a produs un accident și apoi a amenințat un polițist a fost reținut

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un bărbat din Mangalia și-a pus ștreangul de gât! Suferea de o boală incurabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei după amiezi, un bărbat din Mangalia, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit spânzurat. Din nefericire, nu a mai putut fi salvat.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați asupra decesului său.  Acesta a fost găsit spânzurat de o grindă în magazia de lemne a propriei locuințe.

Omul a lăsat un bilet de adio, fiind suferind de o boala incurabilă. Nu au fost observate semne de violența pe trup sau membre. Cadavrul va fi dus la morga pentru necropsie.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Explozie la Costinești! Un bărbat și-a pierdut viața

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, la Costinești, pe strada Prof. Ghe. Alexianu a avut loc un eveniment grav din cauza exploziei unei butelii de aragaz urmată de incendiu la o magazie.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de pompieri din cadrul stației Tuzla dar și echipaje ale serviciului de ambulanță.

Cadrele medicale ajunse la fața locului acordă prim ajutor unui bărbat de aproximativ 47 de ani cu amputație de antebraț și glezna zdrobită.

În urmă cu puțină vreme, bărbatul a în intrat în stop cardio respirator. I se face protocol de resuscitare.

La fața locului  sunt 2 echipaje Saj B2 și C2.

Știre în curs de actualizare.

Update: În urmă cu puțină vreme, a fost declarat decesul bărbatului. Ulterior se va stabili și cauza incendiului. Între timp, a fost lichidat.

Update2: Bărbatul care și-a pierdut viața era cumnatul proprietarului, un om extrem de muncitor și un foarte bun familist.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: