Conecteaza-te cu noi

Actual

Potrivit Rețele Electrice Dobrogea, 15.000 de familii din județul Constanța nu au curent electric

Published

on

Interventii Retele Electrice Dobrogea

Echipele Rețele Electrice Dobrogea ale contractorilor și cele mobilizate de la alte regiuni au reconectat la rețea circa 90% din numărul total de clienți a căror alimentare a fost întreruptă de fenomenele meteorologice de cod roșu.

Față de situația transmisă anterior, au fost reconectați încă circa 20.000 de clienți , iar numărul total al localităților afectate a scăzut de la 75 la 61.

Potrivit Biroului de presă al Rețele Electrice Dobrogea, la ora 12.00, echipele interveneau pentru a remedia defecte în rețele care alimentează circa 28.000 clienți, din care aproximativ 15.000 în județul Constanța, 10.000 în Tulcea și 2.500 în Călărași. Situația din Ialomița este în curs de normalizare.

”Reamintim că suprafața mare afectată de vântul cu viteze de peste 100 km/h și precipitații, precum și accesul dificil în zonele cu defecte din cauza ploii și noroiului, majorează duratele de intervenție.

Advertisement

Continuăm să colaborăm cu autoritățile centrale și locale, iar echipele vor lucra pentru reluarea alimentării la toți clienții afectați. Odată cu remedierea rețelelor de medie tensiune care alimentează localitățile, echipele repară și deranjamentele de joasă tensiune în interiorul localităților.”, au precizat reprezentanții Biroul de presă Rețele Electrice Dobrogea.

retele electrice noaptea

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions