Connect with us

Politica

Prefectul Constanței a participat la ceremonia aprinderii luminilor de sărbători de la Baza aeriană Mihail Kogălniceanu

Published

on

Ioan Albu, prefectul județului Constanța, a participat în această seară la ceremonia aprinderii luminilor de sărbători la Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu. Într-o postare pe Facebook, reprezentantul Guvernului în teritoriu anunță că a răspuns invitației doamnei locotenent colonet Tracey E. Smith, comandant INCOM.

Prefectul Albu a intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă, și-a pus pe cap o căciulă de Moș Craciun și, alături de subprefectul județului Dan Jeacă și alți oficiali americani de la baza Mihail Kogălniceanu au participat la împodobirea bradului, apriderea luminilor de sărbători și au colindat.

“La invitația doamnei lt.col. Tracey E. Smith, comandant IMCOM, am avut onoarea și plăcerea să particip în seara aceasta la ceremonia de aprindere a luminilor de sărbători: aprinderea bradului de Crăciun și a Menorei de Hannukah la Baza aeriană Mihail Kogălniceanu. Sărbători fericite! Happy Holidays!”, a scris prefectul Ioan Albu pe Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!