Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Premieră la Năvodari! Viceprimarul Dumitrașcu a dispus sancționarea oamenilor care își lasă câinii pe străzi!

Published

on

În ciuda campaniei Primăriei Năvodari de a steriliza animalele cu sau fără stăpân, pe străzile din oraș încă se găsesc câini, care sunt abandonați de diverse persoane certate cu legea. Viceprimarul orașului, Costel-Aurelian Dumitrașcu spune că după ultimele acțiuni de capturări a câinilor comunitari, s-a constatat că patru dintre ei erau cipați și înregistrați, adică aveau stăpâni. De aceea, edilul din Năvodari anunță că vor fi aplicate AMENZI pentru lăsarea liberă a câinilor pe străzile din Năvodari.

„De la campanii de sterilizări GRATUITE și până la campanii de informare din poartă în poartă, se fac aproape doi ani de zile de când încerc să aplic soluții pentru a nu mai avea câini pe străzile din oraș. Însă, simt că mă lupt cu morile de vânt! După ultimele acțiuni de capturări a câinilor comunitari, s-a constatat că patru dintre ei erau cipați și înregistrați, adică aveau stăpâni! Stăpâni care îi lasă liberi pe străzi, fără să le pese de faptul că vecinii lor fac sesizări! Colegii de la Poliția Locală au completat procesele verbale de contravenție și le-au trimis prin poștă. La fel vom proceda cu toți stăpânii care se încăpățânează să nu respecte legea! Luna următoare încep și campania din poartă în poartă pentru ciparea și înregistrarea câinilor. Deși este o obligație a stăpânilor, eu o voi face GRATUIT. Cine va refuza, va fi SANCȚIONAT! Eu sper ca aceste sancțiuni să fie primele și ultimele iar toată lumea să înțeleagă că locul câinilor nu este pe străzi!“, a declarat viceprimarul orașului Năvodari, Costel-Aurelian Dumitrașcu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions