Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Premierul Cîțu a demis un secretar de stat la doar 24 de ore după ce a fost numit

Published

on

Încurcate-s căile actualului Guvern. Premierul Florin Cîțu l-a demis astăzi pe secretarul de stat din Ministerul Sănătății Cosmin-Constantin Baciu la numai o după ce a fost numit.

Reprezentanții guvernului au explicat că decizia de eliberare a fost publicată în Monitorul Oficial pentru că la numire nu ar fi fost respectată procedura. ”Trebuie să fie publicată în Monitorul oficial HG-ul de reorganizare pentru Ministerul Sănătății, care atestă că este nevoie de încă un post de secretar de stat”, se arată în răspunsul reprezentanților guvernului pentru Alice Drăghici, jurnalist Stiripesurse.ro.

Pe de altă, se pare că adevăratul al demiterii ar fi lupta din interiorul PNL. Astfel, Cosmin-Constantin Baciu ar fi fost susţinut de PNL Bacău pentru acest post. În fruntea organizației a fost ales în urmă cu cinci zile Mircea Fechet care a anunțat că îl susține pe liderul PNL, scrie B1 TV.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions