Connect with us

Politica

Premierul Dăncilă a acceptat demisia prefectului Constanței. Ioan Albu se întoarce în zona afacerilor

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Premierul Viorica Dăncilă a acceptat cererea privind încetarea mandatului prefectului județului Constanța, Ioan Albu. Proiectul privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Constanța de către domnul Albu Ioan a fost trecut, joi, pe ordinea de zi a ședinței de Guvern.

Reamintim, în luna iulie a anului trecut, Ioan Albu a fost desemnat temporar în funcţia de prefect al judeţului Constanţa, prin detaşare, în condiţiile prevăzute de legislația în vigoare. Luna trecută, Ioan Albu a cerut, printr-o adresă, ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, încetarea exercitării funcției de prefect în județul Constanța.

Ioan Albu a spus că se va întoarce la afacerile familie, știut fiind faptul că familia Albu deține terenuri agricole și plantații de viță de vie în zona localității Cobadin. Tatăl său, Gheorghe Albu, a fost secretar de stat din partea Partidului Național Liberal Constanța în cadrul Ministerului Agriculturii.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu este inginer agronom şi timp de aproape 2 ani s-a aflat la conducerea Direcţiei Agricole Constanţa. De asemenea, Ioan Albu este fost consilier judeţean şi membru al Partidului Social Democrat. Tot conducerea PSD este cea care l-a propus și susținut pe Albu în funcția de reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Citiți și:

Ioan Albu nu mai vrea funcția de prefect al județului Constanța. I-a cerut ministrului Carmen Dan încetarea mandatului

 

Comments

comments

Politica

Președinți noi la organizațiile de femei și tineret ale PSD Constanța

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Organizația de femei a PSD din municipiu Constanța are, de astăzi, un nou președinte. Este vorba despre Roxana Dobrescu, care a candidat în trecut pentru un post de consilier municipal. Roxana Dobrescu o înlocuiește în funcție pe Mărioara Cojoc, fost consilier local. Tot azi au avut loc alegeri și la Organizația de Tineret, unde a fost ales în funcția de președinte Nicu Lascu.

Săptămâna viitoare, pe 6 martie vor avea loc alegerile la nivelul organizației municipale a PSD, iar până în acest moment pentru funcția de președinte s-au înscris în cursă Ion Dumitrache, pentru președinte executiv fostul deputat – George Vișan, iar pentru funcția de secretar executiv, consilierul local municipal – Dede Perodin. De asemenea, tot în cadrul alegerilor vor fi aleși și cinci vicepreședinți ai formațiunii municipale.

Sursa: ziarulamprenta.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Viceprimarul Constanței Florin Cocargeanu, ales președinte al Organizației municipale a USR

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Uniunea Salvați România (U.S.R.) – filiala locală (municipală) Constanța a Organizat, astăzi, alegeri interne pentru desemnarea structurii de conducere. În urma votului membrilor dat în Adunarea Generală, rezultatele sunt:

Președinte al filialei locale USR Constanța – Florin COCARGEANU. Vicepreședinți ai filialei locale USR Constanța – Valentin JALBĂ și Dumitru CARAGHEORGHE. Membri ai Biroului Local al filialei locale USR Constanța – Andrada DORDEA, Dima CHEOSEA, Adriana BUNGHEZ, Loredana TIMOFTE, Mădălin CRISTEA, Ștefan BITOLEANU.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Bugetul pe 2021 a fost APROBAT în Parlament

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Comisiile parlamentare de buget-finanţe au dat, sâmbătă, raport favorabil la proiectul Legii bugetului de stat pe 2021.

S-au înregistrat 25 de voturi “pentru” şi 16 voturi “împotrivă”, conform Agerpres.

În dezbaterile din comisii nu a fost adoptat niciun amendament, proiectul fiind trecut în forma Guvernului.

Senatul şi Camera Deputaţilor se vor reuni luni, de la ora 16,00, în şedinţă comună pentru dezbateri în plen, urmând ca marţi să fie dat votul final la proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: