Conecteaza-te cu noi

Politica

Premierul Ludovic Orban: “Nu se pot amâna alegerile locale”

Published

on

Premierul Ludovic Orban susține că nici nu se pune problema să fie amânate alegerile locale, în ciuda solicitării liderului PSD, Marcel Ciolacu. Orban a explicat că în ultimele 7 zile a scăzut numărul de cazuri și măsurile Guvernului dau roade.

”Alegerile locale rămân pe 27 septembrie. Am văzut declarațiile năstrușnice ale liderului PSD. Din punctul nostru de vedere, alegerile se pot desfășura fără probleme. Noi am pregătit ordinul de ministru care stabilește toate normele în așa fel încât să avem alegeri organizate în cele mai bune condiții. De altfel, s-au depus candidaturile, de astăzi rămân definitive, cum să amâni alegerile? Ei speră să mai rămână la putere pentru că le este frică de alegeri. În Parlament au mai făcut o boacănă: au votat ca parlamentarii să fie cei care stabilesc data alegerilor. Păi, dacă ar fi după cei de la PSD și-ar prelungi cât mai mult mandatele.”, a spus Ludovic Orban citat de jurnaliștii de la stiripesurse.ro.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions