Connect with us

Stiri

Premiile ,,Omul anului 2015 în Forţele Navale”

Avatar

Publicat

la

Festivitatea de premiere la concursul ,,Omul anului 2015 în Forţele Navale” va avea loc sâmbătă, 7 mai, în sala de festivităţi a Forţelor Navale din Constanţa şi va fi difuzată, în intervalul orar 17.10-18.40, pe canalele TVR 1 şi TVR HD.

,,Realizările personalului din Forţele Navale, în anul de instrucţie 2015, sunt dedicate memoriei eroilor români care şi-au jertfit viaţa în Primul Război Mondial, la împlinirea unui veac de la intrarea României în această conflagraţie.”, se precizează într-un comunicat al Forţelor Navale Române.

În competiţie, structurată în 4 secţiuni, s-au înscris peste 140 de concurenţi, din care juriul a desemnat 21 de finalişti:
1. Secţiunea ,,Ofiţerul Anului 2015″
– locotenent-colonel Bogdan Căpraru;
– căpitan ing. Ionuţ Clapon;
– căpitan-comandor Marius Ichim
– comandor Florin Nicolae
– locotenent Sergiu-Valentin Sărmăşan;
2. Secţiunea ,,Maistrul militar al Anului 2015″
– maistru militar clasa I Ionuţ Comină
– maistru militar clasa I Florin Datcu
– maistru militar clasa a II-a Cătălin-Ionuţ Gîzea
– maistru militar clasa a III-a Vasilica Gîzea
– maistru militar principal Florin-Ionel Grideanu
– maistru militar principal Iulian Mihailov;
3. Secţiunea ,,Soldatul profesionist al Anului 2015″
– caporalii clasa a III-a Adrian-Viorel Bufteanu, Marius Grosu, Ionel Micu, Constantin Sîrbu şi Nicolae Vidrighin;
4. Secţiunea ,,Salariatul civil al Anului 2015″
– ing. Emil-Iordache Avram
– prof. Elena Cuconu şi Veronica Dima
– psih. Maricica Plăian şi Nicoleta Stoian.

Sâmbătă, la secţiunea ,,Alături de Forţele Navale”, vor fi premiate şi personalităţi din afara sistemului militar, care au contribuit la promovarea valorilor marinăreşti. Pentru această secţiune au fost nominalizaţi: Emilia Dabu – poet, Alexandru Ghinea – pictor, Bogdan-Şerban Iancu – producător TVR1 şi Nicolae Melinescu – scriitor şi jurnalist.

Comments

comments

Stiri

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sf. Andrei și Ziua Națională a României

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare se desfășoară în regim de foc continuu.

În continuare, ca urmare a creșterii alarmante a indicelui de răspândire a virusului SARS-CoV-2, sute de angajați ai societății, care au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei, colectarea și epurarea acesteia, își îndeplinesc sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale.

De asemenea, apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile, le aducem la cunoștință că luni, 30 noiembrie 2020, și marți, 01 decembrie 2020, toate casieriile RAJA vor fi închise.

Începând de miercuri, 02 decembrie 2020 acestea își vor relua programul normal de lucru.

“În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online, prin intermediul contului de client RAJA – https://contulmeu.rajac.ro/, prin transfer bancar sau direct debit. Abonații care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone, Westaco și în incinta magazinelor „La doi Pași”.”, precizează Biroul de comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unui branșament avariat, de pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanța, RAJA S.A. va restricționa traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de bd. Mamaia și strada Călărași, astăzi – 24 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.30 – 14.30.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu vor fi afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează reprezentanţii Biroului de comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unui branșament avariat, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe o bandă de circulație de pe această stradă, cu sensul de mers dinspre str. Mircea cel Bătrân către Moldovei, pe o porțiune de 30 m, astăzi – 17 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

 

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

 

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

 

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează Biroul de comunicare. 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: