Connect with us

Stiri

Premiile ,,Omul anului 2015 în Forţele Navale”

Avatar

Publicat

la

Festivitatea de premiere la concursul ,,Omul anului 2015 în Forţele Navale” va avea loc sâmbătă, 7 mai, în sala de festivităţi a Forţelor Navale din Constanţa şi va fi difuzată, în intervalul orar 17.10-18.40, pe canalele TVR 1 şi TVR HD.

,,Realizările personalului din Forţele Navale, în anul de instrucţie 2015, sunt dedicate memoriei eroilor români care şi-au jertfit viaţa în Primul Război Mondial, la împlinirea unui veac de la intrarea României în această conflagraţie.”, se precizează într-un comunicat al Forţelor Navale Române.

În competiţie, structurată în 4 secţiuni, s-au înscris peste 140 de concurenţi, din care juriul a desemnat 21 de finalişti:
1. Secţiunea ,,Ofiţerul Anului 2015″
– locotenent-colonel Bogdan Căpraru;
– căpitan ing. Ionuţ Clapon;
– căpitan-comandor Marius Ichim
– comandor Florin Nicolae
– locotenent Sergiu-Valentin Sărmăşan;
2. Secţiunea ,,Maistrul militar al Anului 2015″
– maistru militar clasa I Ionuţ Comină
– maistru militar clasa I Florin Datcu
– maistru militar clasa a II-a Cătălin-Ionuţ Gîzea
– maistru militar clasa a III-a Vasilica Gîzea
– maistru militar principal Florin-Ionel Grideanu
– maistru militar principal Iulian Mihailov;
3. Secţiunea ,,Soldatul profesionist al Anului 2015″
– caporalii clasa a III-a Adrian-Viorel Bufteanu, Marius Grosu, Ionel Micu, Constantin Sîrbu şi Nicolae Vidrighin;
4. Secţiunea ,,Salariatul civil al Anului 2015″
– ing. Emil-Iordache Avram
– prof. Elena Cuconu şi Veronica Dima
– psih. Maricica Plăian şi Nicoleta Stoian.

Sâmbătă, la secţiunea ,,Alături de Forţele Navale”, vor fi premiate şi personalităţi din afara sistemului militar, care au contribuit la promovarea valorilor marinăreşti. Pentru această secţiune au fost nominalizaţi: Emilia Dabu – poet, Alexandru Ghinea – pictor, Bogdan-Şerban Iancu – producător TVR1 şi Nicolae Melinescu – scriitor şi jurnalist.

Comments

comments

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: