Connect with us

Politica

Președintele CJC face promisiuni tinerilor

Maria Ionescu

Publicat

la

 

Astăzi, începând cu ora 13.00., la sediul Consiliului Județean Constanța a avut loc o întâlnire între președintele CJC, Horia Țuțuianu, și liderii Asociației Elevilor Constanța și ai Asociației Studenților Constanța (asociații care s-au unit și au devenit Federația Tinerilor din Constanța). Discuțiile purtate au fost numeroase, dar au existat câteva subiecte fierbinți abordate de ambele părți cu toată deschiderea. Reprezentanții asociațiilor de tineret au punctat importanța înființării Centrului Cultural pentru Tineret. “Am căzut de accord cu dl. Președinte asupra dării cât mai rapid în folosință a acestui centru. Există însă riscul ca acesta să nu fie folosit pentru destinația pe care o are și pentru care s-a conceput programul de atragere de fonduri europene. El trebuie făcut pentru tineri și nu să fie o sală de spectacole. Sperăm să fie gata, așa cum a spus și dl. Președinte, până în momentul începerii noului an școlar.”, ne-a declarat președintele Asociației Elevilor Constanța, Alexandru Manda. Alte subiecte discutate de președintele CJC cu reprezentanții tinerilor s-a axat pe problemele Fundației Județene pentru Tineret și finanțarea acesteia de către CJC, dar și pe înființarea unei Direcții pentru  Tineret.

“Consider că este necesar să studiem foarte bine organigrama astfel încât să eficientizăm toate direcțiile. În acest moment nu există o direcție bine configurată nici pentru tineret, nici pentru sport, sănătate sau cultură. Vreau ca aceste departamente să funcționeze în mod independent și să existe o delimitare clară a atribuțiilor”, a declarant președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu.

Oficialul CJC a precizat că în acest moment se face o analiză a stadiului în care se află toate proiectele, dar și a repartizării atribuțiilor în direcțiile CJC. La finalul întâlnirii, Marius Horia Țuțuianu le-a promis reprezentanților Asociației Elevilor din Constanța tot sprijinul sau, dar și întâlniri de lucru în județ.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

George Scupra a câștigat cel de-al treilea mandat de primar al orașului Ovidiu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

George Scupra (PNL), primarul în exercițiu al orașului Ovidiu, a câștigat detașat alegerile locale. Potrivit numărătorii parțiale, a obținut 69,65 % din sufragii.

Astfel, el va câștiga cel de-al treilea mandat de primar al orașului Ovidiu. Precizăm că participarea la vot a fost de aproximativ 50%. Rezultatele finale vor fi prezentate în cursul zilei de mâine.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Stelian Ion, USR-PLUS: ”Oraşul nostru trebuie să fie şi va fi în topul oraşelor din România”

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Potrivit exit-poll-ului realizat de CURS/Avangarde, candidații USR-PLUS, Stelian Ion și cel al PNL, Vergil Chițac au obținut același procent de 29% pentru câștigarea alegerilor în municipiul Constanța. Decebal Făgădău, actualul primar, PSD, a ocupat poziția a treia, cu un procent de 23,5%.

În urma acestor rezultate, Stelian Ion a declarat că alegătorii au decis să scape orașul de mafii:

“În Constanţa scriem istorie, smulgem acest oraş din mâinile unor mafioţi care ne-au ţinut în subdezvoltare timp de 20 de ani. Ne-am luptat într-o campanie cu doi coloşi, care au încercat să ne strivească, dar constănţenii, în faţa cărora mă înclin şi cărora le mulţumesc din suflet, au decis să scape oraşul ăsta de mafii, de o mafie PSD-istă şi, veţi vedea mâine, după ce se vor număra voturile, şi de interesele dubioase ale unor moguli care au făcut tot posibilul ca să schimbe rezultatul alegerilor şi Constanţa să fie din nou un oraş sufocat”, a declarat Stelian Ion, după rezultatul exit-poll-ului.

El a mai spus că municipiul Constanţa va deveni un oraş european, îndreptat către tineri, către viitor, pentru că are forța de a schimba lucrurile în bine.

Stelian Ion a mai precizat că municipiul Constanţa trebuie să ajungă rapid în topul oraşelor dezvoltate din România.

“După ce ne vom bucura poate o zi, poate o seară, vom începe să muncim, suntem conştienţi că este o responsabilitate imensă, suntem conştienţi de aşteptările pe care toţi constănţenii le au de la noi şi vom arăta că se poate. (…) Orașul nostru nu trebuie să fie un oraș de mâna a doua. Oraşul nostru trebuie să fie şi va fi în topul oraşelor din România şi lucrul ăsta trebuie să se întâmple rapid, şi trebuie să se întâmple şi cu ajutorul Guvernului. Voi fi des la ministerele din Bucureşti, voi bate la toate aceste porţi ca să deblocăm fonduri, să deblocăm tot felul de proiecte şi să aducem investitori importanţi în oraşul nostru. Vă mulţumesc încă o dată, dragi constănţeni, că aţi redat demnitatea acestui oraş şi că ne faceţi din nou să fim mândri că suntem constănţeni. Este un sentiment pe care de foarte mult timp nu l-am mai trăit. Îi felicit pe ceilalţi colegi din ţară, alături de care vom face toată România să se schimbe în bine”, a declarat Stelian Ion.

🔵 Stelian Ion declarații în direct❗️

🔵 Stelian Ion declarații în direct❗️

Publicată de Stelian Ion pentru Constanța pe Duminică, 27 septembrie 2020

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Costel Dumitrașcu, candidatul PMP pentru Năvodari, la ieșirea de la urne: “Am votat pentru viitorul copiilor din acest oraș”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Costel Aurelian Dumitrașcu, candidatul PMP pentru funcția de primar al orașului Năvodari, și-a exercitat dreptul la vot și susține că năvodărenii vot alege o echipă bine intenționată. Mai mult, candidatul Mișcării Populare a spus, la ieșirea de la urne, că a votat pentru copilul lui, pentru copiii din Năvodaru și pentru viitorul lor. Iată declarația:

“Am votat pentru copilul meu, pentru toți copiii din Năvodari, pentru viitorul lor. Sunt convins că năvodărenii vor vota de data asta o echipă bine intenționată! Am încredere că odată cu votul de astăzi se termină epoca politicienilor în Năvodari și că a sosit momentul oamenilor, momentul oamenilor bine intenționați!”

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: