Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Președintele Iohannis va convoca CSAT pentru combaterea traficului de droguri – surse

Published

on

csat

Președintele Klaus Iohannis ar dori o reuniune a CSAT pentru dezbaterea problemei traficului cu stupefiante, conform unor surse politice.

O ședință CSAT în acest sens ar urma să fie convocată în următoarele două săptămâni, reuniune în care să fie abordat fenomenul consumului de droguri în rândul tinerilor precum și măsurile de combatere a traficului cu narcotice, scriu jurnaliștii de la stiripesurse.ro.

Oficiali guvernamentali au declarat public că este posibil ca autoritățile să introducă testarea antidrog în școli, însă această testare nu se va realiza obligatoriu, ci numai cu acordul părinților.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat la deschiderea noului an şcolar că a decis să includă subiectul consumului de droguri în rândul tinerilor pe ordinea de zi a următoarei şedinţe CSAT.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că tema consumului de droguri în şcoli este una care ţine de siguranţa naţională.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions