Connect with us

Societate

Prestație de excepție a sportivilor de la CSO Ovidiu la Ashihara Karate Romanian Open

Published

on

ashihara karate

La sfârșitul săptămânii trecute, la Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani s-au desfășurat Internaționalele României de Ashihara Karate, competiție extrem de puternică la care au fost prezenți 400 de sportivi din 4 țări: Suedia, Danemarca, Serbia și România. Acesta a fost ultimul test înaintea Campionatului Mondial din Japonia.

La această competiție au participat opt sportivi din cadrul Clubului Sportiv Orășenesc Ovidiu (CSO Ovidiu), antrenați de Ștefan Ghițulescu.

Sportivii de la CSO Ovidiu au obținut opt medalii.

ashihara karate

În prima zi a competiției, Eva Ghițulescu s-a clasat pe prima poziție la proba Kata și la proba Kumite. Locul 3 l-a câștigat Liviu Gheorghe la proba Kumite New Style, dar și Flavius Stoica și Izabela Merla, la kumite.

În cea de-a doua zi a competiției, sportivii de la CSO Ovidiu au obținut noi medalii. Este vorba despre Vlad Toboc, Rebeka Hanriot și Andreea Guriță. Cu toții au obținut locul III.

”Sunt mândru de prestația elevilor mei. Mă înclin în fața sportivilor pentru munca, stresul, dăruirea, implicarea depusă, în fața părinților pentru sprijinul acordat și pentru faptul că își duc copiii la sport. Mulțumim Primăriei orașului Ovidiu, primarului George Scupra și clubului sportiv orășenesc pentru sprjinul acordat.

La concursul acesta am aratat că suntem o echipă. Vă asigur că singura direcție în care aceste 2 săli (Constanta și Ovidiu) vor merge este doar în top.”, a precizat antrenorul Ștefan Ghițulescu pentru Ordinea.ro

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!