Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

Prim-vicepreședintele PSD Constanța, la un eveniment în Mangalia: veți rămâne un oraș care paște, dacă nu votați candidatul nostru

Published

on

Daniel Georgescu prim vicepresedinte PSD Constanta

Sunteți un oraș de oi și veți rămâne la fel în continuare, dacă nu ne aduceți pe noi la putere.  Cam asta le-a spus, în esență, primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu, mangalioților adunați, sâmbătă, la lansarea candidatului PSD pentru Primăria Mangalia. Georgescu venise de la Constanța, de la o grandioasă lansare pe județ, de la care nu putea lipsi, mai ales că este și prim-vicepreședinte al organizației județene a partidului său. Ditamai ștabul! Iar pe scena cu pricina, în spatele vorbitorilor, stătea, întins băț, un banner uriaș cu tot felul de sloganuri. Haștagul #RESPECT era la loc de cinste. Dar nu asta l-a inspirat pe Georgescu, ci o vorbă a fostului premier Tudose, prezent și el la lansarea de la Constanța. Venind cu ea în cap, s-a dezlănțuit pe scena de la Mangalia revărsând respectul pe care îl poartă locuitorilor acestui oraș.

”(…) Tudose ne-a spus: capul plecat începe să pască. Este momentul, dragi colegi, să arătați cine este Partidul Social Democrat în Mangalia. Este momentul să aduceți din nou o administrație a Partidului Social Democrat în Mangalia. Pe 9 iunie, nu aveți decât două variante: să votați trecutul și dezastrul, adică PNL și Cristi Radu, sau să votați viitorul și succesul prin Partidul Social Democrat și Paul Foleanu. Altfel nu veți fi decât un oraș care va continua să pască, fără să vă supărați”.

Completarea din urmă – ”fără să vă supărați” – arată că, în forul său interior, Georgescu era conștient că ceea ce premeditase să spună era ca o flegmă-n obraz pentru mangalioți.

Advertisement
palaz

Derapajul viceliderului  PSD Constanța a fost taxat online. Filialele locale ale Partidului Forța Dreptei și PUSL i-au solicitat lui Daniel Georgescu să-și ceară scuze în mod public locuitorilor Mangaliei.

”Primarul PSD din Limanu a jignit TOTI locuitorii Mangaliei facându-i oi: “UN ORAS CARE CONTINUA SA PASCA”. Ce il recomandă pe acest individ, mare baron PSD, sa aduca jigniri unui intreg Municipiu??? Rog pe această cale pe domnul Georgescu Dan (primarul in funcție al comunei Limanu), sa iși ceară scuze fata de TOTI locuitorii Municipiului MANGALIA!” – se arată în mesajul transmis de cei de la Forța Dreptei Mangalia.

”O jignire maximă la adresa noastră, pentru care îi solicităm public domnului Dan Georgescu, prim-vicepreședinte PSD Constanța, să își ceară scuze în fața tuturor cetățenilor din acest oraș! Cum vă permiteți domnule de la PSD să ne asemănați cu oile care pasc. Chiar nu vă este rusine?” – i-au transmis cei de la PUSL.

Mai mult, într-un mesaj filmat (vezi AICI), reprezentantul PUSL Mangalia, Alexandru Vieru, susține că ar fi primit amenințări după ce a luat poziție împotriva derapajului viceliderului PSD.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions