Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Primăria comunei Fântânele, amendată cu 15.000 de lei de comisarii Gărzii de Mediu Constanța

Published

on

primaria fantanele

Comisarii Gărzii de Mediu Constanța au efectuat verificări pe raza comunei Fântânele, ceea ce a condus la sancționarea unității administrativ teritoriale cu amendă de 15.000 lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 92/2021 privind regimul deșeurilor.

Conform prevederilor legale, autoritățile administrației publice locale au obligația să organizeze, să gestioneze şi să coordoneze activitatea de colectare a deşeurilor provenite de la lucrări de construcţii abandonate pe teritoriul lor administrativ.

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu Constanța au identificat un teren situat la marginea localității Fântânele unde se aflau deșeuri provenite din construcții (pământ și piatră, moloz, recipienți din plastic, folie), precum și deșeuri din gospodării (deșeuri vegetale și gunoi de grajd), pe o suprafață de circa 2.000 mp.

”Urmare a măsurilor stabilite, primarul comunei Fântânele a demarat acțiuni de salubrizare a terenului pe care erau abandonate deșeuri.”, a precizat Steluța Popescu, comisar șef al Gărzii de Mediu Constanța.

primaria fantanele

primaria fantanele

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions