Slide Societate

Primăria Constanța a reluat asfaltările. Vezi pe ce străzi lucrează echipele de la Confort Urban

apr. 10, 2018 Mihaela Tîrpan

Nici nu s-au terminat bine sărbătorile pascale că Primăria Constanța anunță că s-a apucat de treabă. Rreprezentanții administrației locale par să revină în forță la lucru, chiar dacă astăzi a fost a treia zi de Paște. Conducerea Primăriei anunță că au fost reluate lucrările de asfaltare. Nu printr-un comunicat de presă, așa cum era firesc, ci printr-o postare pe pagina de Facebook a instituției.

Astfel, potrivit informării Primăria municipiului Constanța și SC Confort Urban SRL, administratorul tramei stradale, au reluat, astăzi, lucrările de pregătire şi asfaltare a trotuarelor pe bulevardul Aurel Vlaicu şi la intersecţia străzilor Andrei Mureşanu și Barbu Ştefănescu Delavrancea.

De asemenea, a fost pregătit carosabilul pentru asfaltare pe strada Tiberiu Brediceanu, strada Gheorghe Dima, strada Lebedei, strada Barbu Filaret.

Totodată, în anunțul postat pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Constanța găsim și faptul că a fost frezat carosabilul în vederea asfaltării pe bulevardul Aurel Vlaicu, la intrarea în stațiunea Mamaia, iar pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand şi strada Traian, au fost montaţi stâlpişori pentru protecţia pietonilor.

Comments

comments