Slide Societate

Evenimentele Constanței NU interesează pe nimeni. Nu a fost depusă nicio ofertă!

apr. 11, 2018 Mihaela Tîrpan

Primăria municipiului Constanţa le reaminteşte organizațiilor interesate că vineri, 13 aprilie 2018, ora 16:00, este ultima zi în care se pot depune propunerile pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă din fonduri publice pentru proiectele nonprofit de interes general „Ziua Constanței 2018” şi „Ziua Copilului 2018”.

Bugetul maxim disponibil pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă pentru susținerea proiectului nonprofit de interes general „Ziua Constanței 2018” este de 200.000 de lei, inclusiv TVA, iar pentru „Ziua Copilului 2018” este de 150.000 de, lei inclusiv TVA.

Documentele pot fi descărcate online de pe site-ul www.primaria-constanta.ro, iar cei interesaţi pot obţine mai multe informaţii de la sediul Primăriei municipiului Constanţa din str. Cuza Vodă, nr.27, sau la numărul de telefon 0241/485.893.

Proiectele se vor întocmi conform documentației prezentate pe site-ul www.primaria-constanta.ro și se depun la sediul Primăriei Municipiului Constanța din str. Cuza Vodă, nr.27.

Ionela Bărboi, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, a declarat pentru “Ordinea.ro” că “nu a fost depusă nicio ofertă pentru cele două evenimente la care s-a făcut referire în comunicatul de presă transmis”.

“Având în vedere timpul scurt până la data desfășurării celor două evenimente, în conformitate cu prevederile art.20 alin (2) din Legea nr.350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare, Primăria Municipiului Constanța accelerează aplicarea procedurii de selecție de proiecte”, se arată în documentul de presă transmis de Primăria Constanța.    

sursa foto: Ziua de Constanța

Citiți și:

Cât costă evenimentul „Ziua Constanței 2018”

Comments

comments