Societate

Ministrul Finanțelor, precizări importante privind trecerea de la Pilonul II la Pilonul I de pensii

apr. 11, 2018 Mihaela Tîrpan

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a explicat miercuri că la nivelul ministerului se studiază modificarea legislativă care va permite cetățenilor să treacă de la Pilonul II de pensii la Pilonul I.

Teodorovici a precizat că această trecere va fi una opțională pentru fiecare cetățean, oamenii urmând a lua o decizie abia după ce vor cunoaște toate elementele.

“Sper ca în primul semestru să putem pune pe masa Guvernului un draft de proiect, pe bază căruia să discutăm. Vom vedea când va fi adoptată”, a declarat Teodorovici.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!