Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Primăria Constanța avertizează: clădirile aflate în construcție sau degradate trebuie acoperite cu mesh-uri

Published

on

Primăria Constanța spune că, în mod constant, sunt identificați deținători de imobile care execută lucrări de construcții fără respectarea prevederilor legale privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului. Autoritatea locală menționează că polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează zilnic în zonele de competență în vederea monitorizării construcțiilor aflate în execuție și atenționează investitorii referitor la obligațiile legale pe care le au cu privire la organizarea de șantier.

„Pentru protejarea vizuală față de spațiul public pe perioada executării lucrărilor de construcții deținătorii de imobile din municipiul Constanța au obligația legală de montarea de mesh-uri perimetrale imprimate cu fațadele propuse și menținute pe toată perioada executării lucrărilor. În situația în care sunt sistate lucrările, construcția se protejează cu mesh-uri perimetrale, imprimate cu fațada/fațadele clădirii propuse și menținute pe toată perioada de conservare a clădirilor. În situația construcțiilor aflate în stare de degradare, acestea se protejează cu mesh-uri perimetrale, imprimate cu fațada/fașadele clădirilor inițiale și menținute până la începerea lucrărilor de reabilitare autorizate. Oamenii legii atrag atenția că nerespectarea prevederilor art.9, pct.4 *1 din H.C.L 77/2021 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța constituie contravenții  și se sancționează cu amendă cuprinsă de la 2.000 lei la 2.500 lei.“, notează Primăria.

Sursa foto: Primăria Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions