Connect with us

Administratie

Primăria Constanța caută consilieri pentru Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene. Ce condiții impune la angajare

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis, nr.51, pentru ocuparea unor funcţii publice de execuție temporar vacante, astfel:

– consilier clasa I gradul superior- Serviciul Pregatire și Implementare Proiecte POR, Direcţia Dezvoltare și Fonduri Europene (2 posturi).

Condiţii de participare:

– studii universitare de licentă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specialitatea ştiinţe juridice, inginereşti, administrative, minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;

– să îndeplinească condiţiile de ocupare a unei funcţii publice, conform art.465 alin. (1)  lit. a-d si f-k din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 22.10.2019, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 26.10.2019, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun până la data de 14.10.2019, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro.

Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro

Comments

comments

Administratie

(Foto) Azi au fost plantaţi 141 de puieţi de stejar, la limita dintre judeţele Constanţa şi Tulcea

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de astăzi, în cadrul programului de sărbătorire a Dobrogei, inițiat de către Instituția Prefectului Județului Constanța, în parteneriat cu instituția omoloagă tulceană, susținută de Direcțiile Silvice ale celor două județe și de numeroși voluntari, au fost plantați 141 de puieți de stejar.

La 141 de ani de la reintegrarea Dobrogei la teritoriul național, cei prezenți,  constănțeni și tulcenii, sub coordonarea prefecților, au plantat 141 de puieți de stejar,  la limita dintre cele două județe, între localităţile Mihai Viteazu şi Baia.

.

Personalul din instituțiile implicate a fost ajutat și de unii dintre copiii lor, care au fost inițiați în lecția respectului față de natură, de muncă și de istoria neamului.

De asemenea, studenți ai Academiei Navale Mircea cel Bătrân și ai Universității Maritime Constanța au dat cu entuziasm o mână de ajutor în această acțiune bogată în  simbolistică și, cu siguranță, spun ei, vor contribui mai mult, la viitoarele sărbătoriri ale Dobrogei.

Toți voluntarii au fost recompensați cu diplome și au fost invitați la închiderea festivă a târgului „Dobrogea- un festival de tradiții, obiceiuri și gusturi”, organizat la Pavilionul Expozițional, ca parte a Zilelor Dobrogei, program care se va încheia pe data de 23noiembrie, data când trupele române eliberatoare au intrat în Constanța.

“Însă, cea mai mare recompensă pentru toți cei implicați a fost că cei 141 de puieți, cu ajutorul naturii,  vor deveni stejari falnici în anii ce vin și vor sta mărturie pentru alte generații pentru efortul înaintașilor noștri și respectul pe care îl datorăm acestora pentru viața noastră pașnica într-un stat suveran.”, precizează Biroul de presă al Prefecturii judeţului Constanţa.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Atenţie, şoferi. Se schimbă sensul de circulație pe o stradă din cartierul Inel II

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Primăria municipiului Constanţa a remis un comunicat de presă conform căruia de mâine, 18 noiembrie, circulația se va realiza pe strada Prieteniei, dinspre strada Solidarității spre strada Eliberării.

Măsura a fost luată pentru decongestionarea traficului rutier în cartierul Inel II, în contextul în care strada Dumitru Marinescu a redevenit artera cu dublu sens de mers.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte semnificația indicatoarelor de circulație și să nu afecteze siguranța și fluența traficului.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Făgădău îi convoacă pe consilierii locali în ședință extraordinară. Vrea să modernizeze zona centrală

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Consilierii locali municipali din Constanța au fost convocați de primarul Decebal Făgădău într-o ședință extraordinară pentru a dezbate mai multe proiecte de hotărâre.

„Se convoacă Consiliul local al municipiului Constanța în ședință extraordinară, luni, 18 noiembrie 2019, ora 11.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța” și a cheltuielilor aferente;

iniţiator: primar Decebal Făgădău

– avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 2;

  1. Proiect de hotărâre privind modificarea art. 3 din HCL nr. 442/2019 privind aprobarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Teatrul de Stat, Constanța” și a cheltuielilor aferente;

iniţiator: primar Decebal Făgădău

– avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 4;

  1. Proiect de hotărâre privind stabilirea duratei efective a concediului suplimentar de odihnă pentru personalul din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța;

iniţiator: primar Decebal Făgădău

– avize Comisiile de specialitate nr. 3, nr. 4 și nr. 5;“, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: