Connect with us

Actual

Primăria Constanța caută muncitori calificați. Vezi ce treaptă de vechime este cerută pentru fiecare post

Published

on

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor posturi contractuale vacanțe:

Compartimentul Tehnic, Reparații și Intreținere, Direcția Tehnic Administrativ:

– muncitor calificat treapta II – 1 post – 1 an vechime;

– muncitori calificat treapta III – 2 posturi – 6 luni vechime;

Advertisement

– muncitor calificat treapta IV – 1 post.

Condiţii: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat sau generale, specializări, perfecționări în domeniul de activitate (electrician, zugrav, instalator).

Proba scrisă se va desfăşura în data de 20.06.2018, ora 10:00, iar interviul la data de 22.06.2018, ora 10:00.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement