Connect with us

Actual

OPC închide restaurantul Benida din Eforie Nord

Published

on

Comisarii din cadrul OPC Constanța continuă acțiunile de control în cadrul unităților de alimentație publică din municipiu și județ. Pentru că, pe litoral, turiștii sunt în număr tot mai mare, echipele de control efectuează în această perioadă mai multe acțiuni pe litoral.

Horia Constantinescu, șeful OPC Constanța, transmite că la sfârșitul săptămânii trecute, mai exact pe 26 mai a.c., echipele de la CJPC s-au aflat în Eforie Nord. În locații recent deschise, comisarii au gasit dezastru.

Astfel, pentru Restaurantul BENIDA din Eforie s-a dispus oprirea temporară de la prestarea de servicii, 10.000 de lei amendă pentru comercializarea de produse nesigure, lipsa cântar și proceduri periculoase.

Imaginile pe care vi le punem la dispoziție vorbesc de la sine:

Advertisement

..

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement