Connect with us

Administratie

Primăria Constanța caută șef care să pregătească ședințele de Consiliu Local. Vezi cerințele

Published

on

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51, pentru ocuparea funcției contractuale de conducere vacante de șef Serviciu pregătire ședinte consiliul local – 1 post, astfel:

• Condiții generale: să îndeplinească condițiile de ocupare a unui post contractual vacant prevăzute de art.3 din anexa la Hotărârea Guvernului nr.286/2011, cu modificările și completările ulterioare;

• Condiții specifice: studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea: științe juridice, administrație publică, studii universitare de masterat în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției contractuale, vechime minimum 5 ani în specialitatea studiilor.

Concursul constă în proba scrisă la data de 24.02.2020, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 26.02.2020, ora 14:00.

Bibliografia şi actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei. Dosarele de concurs se depun în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunțului. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel.: 0241/488.137. (comunicat de presă Primăria municipiului Constanța)

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!