Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Primăria Constanța: „Continuăm lucrările de modernizare a infrastructurii pietonale“

Published

on

lucrari trotuare constanta

Primăria Constanța ne informează că trotuarele din mai multe cartiere se află în plin proces de modernizare. Echipele Confort Urban intervin asupra părții pietonale în mai multe zone ale orașului, după cum urmează:

  • Pe străzile Maramureș, Nicolae Bălcescu, Andrei Mureșanu și Duiliu Zamfirescu se montează pavele moderne, după ce au fost decapate total trotuarele, terenul a fost consolidat și au fost înlocuite vechile borduri deteriorate. Și pe strada Mircea Cel Batrân în zona blocului F2 se construiesc noi trotuare care vor delimita parcarea ce va lua locul garajelor demolate.
  • Pe bulevardul Mamaia, se lucrează la reamenajarea suprafeței pietonale pe tronsonul cuprins între strada Soveja, strada Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie. Se reconfigurează acest tronson prin refacerea trotuarelor, înlocuirea bordurilor, montarea de pavele noi și amenajarea casetelor pentru spații verzi.
  • Și pe strada Mihai Eminescu se refac trotuarele și se construiesc casete pentru spații verzi unde vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali. Sunt demontate vechile borduri, trotuarele au fost decopertate și consolidate cu piatră peste care va fi așternut nisip. La final se vor monta pavele pe un strat suport de nisip.
  • Pe strada Badea Cârțan, în zona complexului comercial, întreaga piațetă este pavată cu dale moderne. Lucrările au inclus refacerea trotuarelor și aleilor de acces din zona complexului și din proximitatea locului de joacă, precum și revitalizarea spațiilor verzi.
  • În cartierul Inel II, continuă lucrările de amenajare a spațiului de recreere situat la intersecția străzilor Dezrobirii cu Prelungirea Ion Roată. Se construiesc alei de acces și se amplasează borduri și pavele noi. Se lucrează la infrastructura pietonală pentru a spori confortul cetățenilor și pe strada Bravilor unde sunt construite trotuare de acces și sunt create noi locuri de parcare pentru riverani.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions