Connect with us

Administratie

Primăria Constanța închide circulația pe o porțiune din bulevardul Tomis. Vezi de ce!

Published

on

Primăria Constanța anunță că va închide circulația pe o porțiune din bulevardul Tomis pentru a se putea desfășura o serie de activități sportive în acest weekend.

„Bulevardul Tomis este gazda unor activități sportive în cadrul proiectului „Săptămâna Europeană a Sportului 2022- BE ACTIVE”. În vederea asigurării unui climat de siguranță și a desfășurării în bune condiții a   evenimentelor sportive se vor institui măsuri/restricții de circulație. Până în 1 octombrie, ora 03.00 se interzice circulația autovehiculelor pe bulevardul Tomis între bulevardul Ferdinand și strada Traian. De asemenea, se interzice circulația rutieră pe strada Dragoș Vodă, între strada Ecaterina Varga și Bulevardul Tomis.

În „Săptămâna Europeană a Sportului 2022- BE ACTIVE”, iubitorii de mișcare sunt invitați să facă sport. Veniți, așadar, în locațiile #BeActive distrați-vă alături de familie și de prieteni. Oricine poate participa la activitățile pe care BeActive 2022 le derulează în această ediție. Activitățile sunt organizate de CSM Constanța, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța.“, informează Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta