Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța informează că locuitorii din zona Gării beneficiază de o nouă parcare…dar nu etajată

Published

on

parcare zona garii

Primăria Constanța informează că locuitorii din zona Gării beneficiază de o nouă parcare.

„Parcarea deservește una dintre cele mai aglomerate zone din oraș, fiind situată pe  bulevardul Ferdinand nr. 114, în spatele blocului R1, la intersecția cu strada Theodor Burada. Înainte de începerea lucrărilor existau doar 14 locuri de parcare.

Parcarea a fost construită pe un teren neamenajat, eliberat de garaje. Spațiul existent era folosit inadecvat și se afla într-o stare de degradare. Majoritatea zonei era acaparată de mașinile parcate spontan pe terenul neamenajat.

Echipele Confort Urban au executat lucrări de stabilizare a terenurilor, s-au montat borduri noi care delimitează locurile de parcare, iar zona carosabilă a fost recondiționată prin turnarea a două straturi de asfalt (binder și uzură). La final s-au aplicat marcajele rutiere. Au fost construite noi trotuare și casete pentru spații verzi iar aleile de acces în scările blocurilor din proximitatea parcării au fost reabilitate. Lucrările au inclus și amenajarea de noi zone cu spații verzi.“, informează Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions