Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Primăria Constanța publică regulamentul de vânzare a locuințelor construite prin ANL

Published

on

Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștință publică, în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului de vânzare a locuințelor construite prin Agenția Națională pentru Locuințe (A.N.L.) situate în Municipiul Constanța.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând cu data de 11.12.2023, pentru o perioadă de 30 zile lucrătoare pe site-ul instituției www.primaria-constanta.ro, la secțiunea “De interes public – Transparență decizională pe Legea 52/2003 – Informare și consultare publică”.

„În temeiul prevederilor art.7, alin.(4) din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 26.01.2024, se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice. Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris prin poștă, la Primăria municipiului Constanța, bd. Tomis nr.51 sau prin email, la adresa de e-mail: contracte@primaria-constanta.ro. Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la proiectul de hotărâre privind  aprobarea Regulamentului de vânzare a locuințelor construite prin Agenția Națională pentru Locuințe (A.N.L.), situate în Municipiul Constanța”.“, informează Primăria Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions