Connect with us

Administratie

Primăria Constanța reamintește: După 4 mai, la intersecția bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu va fi amenajat un sens giratoriu

Published

on

Primăria Constanța le reamintește șoferilor că intersecția bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu va fi reconfigurată prin amenajarea unui sens giratoriu. Resistematizarea va conține două variante de fluxuri auto: sezon estival(cu flux prioritar pe direcția bulevardul Aurel Vlaicu- Năvodari) și extrasezon când se vor aplica regulile de circulație dintr-un sens giratoriu. Mai exact, în perioada sezonului estival, se deschide varianta mediană cu prioritate spre stațiunea Mamaia.

„Prin această resistematizare se va asigura fluidizarea traficului rutier și creșterea gradului de siguranță a conducătorilor auto. Proiectul este unul complex și va include reconfigurarea intersecției bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu și planul de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu. Lucrările de amenajare a noului sens giratoriu se vor desfășura începând cu 4 mai 2022. Construcția este una provizorie, fiind necesară pentru monitorizarea valorilor de trafic, astfel încât să permită ajustarea elementelor de semnalizare rutieră. Rugăm participanții la trafic să manifeste atenție sporită și să circule cu viteză redusă în perioada executării lucrărilor de modificare a intersecției.“, notează Primăria.

Comments

comments