Politica

Primăria Constanța reia mai multe licitații. Vezi despre ce este vorba!

iun. 09, 2017 Mihaela Tîrpan

Primăria municipiului Constanța informează, prin intermediul unui comunicat remis redacției, că vor fi reluate, în perioada imediat următoare mai multe licitații publice, în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia. Este vorba despre reluarea licitaţiei publice în scopul închirierii amplasamentelor rămase în Constanța și stațiunea Mamaia, în vederea desfășurării de activități comerciale temporare în zone publice, în perioada sezonului estival 2017.

În data de 19.06.2017, ora 12:00, la sediul din bd. Tomis nr. 51, Primăria Municipiului Constanţa va organiza  licitaţia publică deschisă în scopul închirierii de amplasamente în Constanța și stațiunea Mamaia, în vederea desfășurării de activități comerciale temporare în zone publice, în perioada  sezonului  estival 2017, pentru:

Constanța

– producere și comercializare sucuri naturale/sandwich-uri sau pop-corn/vată de zahăr (utilaj specializat – vehicul/aparat)

– închiriere echipament sportiv (biciclete simple/karturi).

– comercializare înghetată (tonetă)

Stațiunea Mamaia

– comercializare hand made (aticole lucrate manual) și cadouri estivale cu articole promoționale pentru municipiul Constanța, stațiunea Mamaia și Sat Vacanță.

Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată. Garanţia de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Taxa de participare (nerambursabilă), este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Preţul minim de pornire al licitației publice deschisa, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației cât și zonele cu numărul de amplasamente, sunt detaliate în caietul de sarcini și în instrucțiunile privind organizarea și desfãșurarea procedurii de închiriere, care se obțin odata cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate.

Perioada sezonului estival 2017 este de 90 de zile. Documentele licitaţiei se pot procura începând cu data de 12.06.2017, între orele 13:00 – 16:00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II,  biroul nr. 3.  Data limită pentru depunerea ofertelor este 16.06.2017, ora 16:00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall,  bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II,  biroul nr. 3.  Relații suplimentare se pot obtine de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall,  bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II,  biroul nr. 3.

Anunțul publicitar pentru amplasamentele rămase neadjudecate și care urmeaza să fie scoase din nou la licitație, se va afișa la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II,  biroul nr. 3.

Comments

comments