Conecteaza-te cu noi

Politica

De râsul lumii! Când proiectele de infrastructură lipsesc, Primăria Constanța ne anunță și când schimbă două becuri stradale

Published

on

În lipsa promovării unor proiecte de infrastructură, sociale sau turistice demne de luat în seamă, reprezentanții administrației locale constănțene trimit informări și pentru schimbările de becuri parte a iluminatului stradal. “Primăria municipiului Constanța și SC Luxten Lighting Company SA au executat, în aceste zile, mai multe lucrări de reparații ale sistemului de iluminat public pe străzile I.L. Caragiale și Nalbei din municipiul Constanța. De asemenea, joi noapte, echipaje ale SC Luxten Lighting Company SA au intervenit pentru reparații ale sistemului de iluminat în stațiunea Mamaia”, transmite Primăria Constanța, prin intermediul unui comunicat remis redacției.

De asemenea, altă activitate promovată printr-un document de presă privește igienizarea ghenelor de gonoi manajer din mai multe cartiere ale municipiului Constanța. Iată exemplu: Serviciul Igienă Publică din cadrul Primăriei municipiului Constanța a executat, ieri, 08.06.2017, lucrări de: ridicare deșeuri aruncate neorganizat pe terenul insalubru cuprins între str. Dreptății, str. Dumitru Marinescu și str. Solidarității și rezinfecție și dezinsecție a platformelor de colectare deșeuri menajere: str. Baba Novac, str. Soveja, str. Dezrobirii, în cartierele Inel I și Inel II, str. Topolog.”

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions