Politica

BPJ al PNL Constanța a decis: Romeo Rezeanu și Horia Călimente nu mai sunt membri ai PNL. Baisan așteaptă votul Colegiului Director Județean!

iun. 09, 2017 Mihaela Tîrpan

Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, reuniți în ședință vineri, 09 iunie a.c., au votat în unanimitate, prin vot secret, excluderea consilierilor locali Romeo Rezeanu și Horia Căliminte, dar și a consilierului județean Remus Cristy Băisan ca urmare a încălcărilor repetate ale prevederilor Codului Etic, Regulamentului și Statutului Partidului Național Liberal, informează Biroul de presă al PNL Constanța prin intermediul unui comunicat.

“Excluderea celor trei consilieri din Partidul Național Liberal vine ca urmare a deciziei 03/08.06.2017 a BPL al Organizației municipale PNL Constanța. Cazul consilierului județean Remus Cristy Băisan va fi supus validării membrilor Colegiului Director Județean al PNL Constanța”, se arată în documentul de presă al PNL Constanța.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!