Connect with us

Politica

Locuitorii din comuna Nicolae Bălcescu își aleg primarul

Published

on

Cetățenii cu drept de vot din comuna Nicolae Bălcescu sunt așteptați, astăzi, la urne, conform HG nr. 251/2017 emisă de Guvernul României.

Conform legislației în vigoare, la ora 07.00 s-au deschis urnele în cele 3 secții de votare amenajate pe raza localității. Astfel, două sunt deschise și își desfășoară activitatea în Nicolae Bălcescu și cea de-a treia secție de votare a fost amenajată în satul Dorobanțu.

Comuna Nicolae Bălcescu are 5.300 de locuitori, dintre aceștia 4.200 fiind cetățeni cu drept de vot.

S-au înscris pentru a ocupa fotoliul de primar al comunei Nicolae Bălcescu, la alegerile parțiale, șase candidați.

Amintim că, la sfîrșitul anului trecut, fostul primar, Viorel Bălan, a fost demis de prefectul județului Constanța, după ce a fost declarat incompatibil de către inspectorii Agenției Naționale de Integritate.

Nu au fost înregistrate incidente!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!