Connect with us

Actual

Primăria Constanța repară gheretele agenților de pază din oraș

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Primăria municipiului Constanța anunță că este interesată de achiziția unor lucrări care presupun repararea, întreținerea și relocarea cabinelor din PVC și fier forjat destinate agenților de securitate.

Conform caietului de sarcini prezentat, lucrări de reparare, întreținere și relocare a cabinelor din PVC și fier forjat destinate agenților de securitate au:

Cod CPV: – 45261910 – reparare de acoperișuri
– 45421120 – instalare de praguri
– 45310000 – lucrări de instalații elecrice.

Potrivit documentului postat de către reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța, achiziția directă are ca obiectiv achiziționarea „lucrărilor de reparare, întreținere și relocare a cabinelor din PVC și fier forjat destinate agenților de securitate”.
Lucrările de înlocuire se vor executa, astfel:
– nu vor fi înlocuite decât piesele (componentele) defecte care numai pot fi reparate;
– înlocuirea nu va fi realizată decât cu piese care să corespundă din punct de vedere calitativ cu piesele înlocuite;
– materialul lemnos utilizat pentru înlocuirea duşumelei să aibă grosimea de cel puţin 40 mm;
– lămpile fluorescente de iluminat nu vor depăşi putere de 20w;
– butucul de yală va fi de aceeaşi calitate cu cele înlocuite;
– învelitoarea din tablă zincată nu va depăşi grosimea de 0,4 – 0,5 mm şi dimensiunea de  2,5 x 2 m;
– prizele vor fi duble de 25A;
– întrerupătorul va fi manual unipolar;
– tabloul capsulat să fie monofazic de 25 A şi prins în stelaj metalic;
– gresarea cu vaselină a tuturor balamalelor;
– transportul materialelor necesare executării reparațiilor solicitate se va executa cu un mijloc de transport adecvat, iar relocarea cabinelor fără a fi demontate se va executa cu o platformă specială.

Valoarea totală estimată a lucrărilor se ridică la 42.016,81 lei fără TVA. Oferta financiară va fi prezentată în prețuri unitare și la valoarea totală, inclusiv taxa pe valoare adăugată, care va fi evidențiată distinct.

Atribuirea contractului se va face pe baza criteriului ”prețul cel mai scăzut” cu respectarea prevederilor Caietului de sarcini nr. 61577/1.05.2017 publicat în secțiunea documente, iar data limită până la care se pot depune aceste documente a fst fixată 14.07.2017.

Oferta va fi transmisă până la data de 14.07.2017, scanată la următoarea adresă de e-mail: cornel.nedelcu@primaria-constanța.ro sau prin fax la nr. 0241/488176, precum și în original, prin poștă, la adresa Primăria municipiului Constanța, str. Mihail Kogălniceanu nr. 28, în atenția Serviciului Gestionare Servicii Publice, persoană de contact domnul Cornel Nedelcu.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Constanța: Accident cu o mașină proiectată într-un stâlp de electrictate și alta într-un imobil

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei seri,  24 martie,  la ora 19:15 s-a produs un eveniment rutier în municipiul Constanța soldat cu rănirea a trei persoane.

Potrivit IPJ Constanța, un bărbat de 66 ani a condus un autoturism pe strada Amurgului, dinspre Sos. Mangaliei, și la intersecţia cu str. Liliacului nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire.

În acest fel, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 20 ani, care se deplasa pe str. Liliacului dinspre str. Pandurului.

În urma impactului primul autoturism a fost proiectat în stâlpul de electricitate de pe partea dreaptă a str. Liliacului, iar cel de-al doilea autoturism într-un imobil de pe strada Amurgului.

A rezultat vătămarea corporală  a ambilor conducători auto și a unei femei de 68 de ani, pasageră dreapta faţă în primul autoturism.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Bărbați din Constanța prinși foarte beți la volan. Unul a provocat și un accident rutier

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul serii și al nopții trecute, polițiștii constănțeni au oprit în trafic mai mulți șoferi care erau băuți la volan. Dar cum alcoolemia lor era de peste 0,4 mg/l alcool pur în aerul expirat, nu se poate spune că oamenii băuseră câte o bere…

Vă prezentăm o listă a celor prinși beți la volan.

La data de 24 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada  Principală din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 24 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Brăila, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 24 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Băneasa, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Mangaliei, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ulterior producând un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 23 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Margaretelor din localitatea Cobadin, fiind sub influența băuturilor alcoolice..

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 23 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Medgidia au depistat un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Medgidia, care a condus un autoturism, pe strada Monumentului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbații în cauză au fost conduși la spital pentru a li se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Scandal între două familii din Culmea. O persoană a ajuns la spital

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, în localitatea Culmea – orașul Ovidiu – a avut loc un scandal între două familii, în urma căruia o tânără de doar 23 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit primelor detalii, apelul la numărul de urgență 112 a venit în jurul orei 11.30.

Potrivit IPJ Constanța, un bărbat de 29 de ani a sesizat faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, un bărbat de 30 de ani a intrat în curtea casei și, în urma unor discuții în contradictoriu, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 23 de ani.

Aceasta a fost preluată de cadrele medicale și transportată la spitalul județean pentru îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii din Ovidiu au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violente.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: