Connect with us

Actual

UPDATE: A FOST ARESTAT PREVENTIV! CU O ALCOOLEMIE DE 2,1 LA MIE, A PRODUS UN GRAV ACCIDENT RUTIER!

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Ieri dimineață v-am informat despre un accident rutier care a avut loc pe varianta municipiului Mangalia, pe strada Portului. Se întâmpla la prima oră a dimineții, respectiv la 7.15. O mașină condusă de un bărbat a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie. În urma impactului violent, două femei au fost rănite și transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Ulterior, bărbatul care a produs accidentul urma să ofere mari surprize polițiștilor care îl anchetau. Într-o primă fază, oamenii legii au vrut să-l testeze pe șofer cu aparatul alcooltest, dar acesta a refuzat și a fost transportat la spital pentru a i se face recoltare de sânge.  În scurt timp, specialiștii spitalului au stabilit că Tuță Nicolae (șoferul care comisese accidentul rutier), condusese mort de beat, adică avea o alcoolemie de 2,1 grame la mie. Surprizele aveau să continue. Polițiștii au verificat fișa tânărului șofer (precizăm că omul nu are decât 26 de ani!) și au aflat cu stupoare că, în cursul anului 2015, primise doi ani cu suspendare pentru conducerea autoturismului sub influența alcoolului. Doar că atunci condusese ceva mai ”treaz”, adică nu avusese decât 1,7 grame la mie alcool în sânge. Tot atunci i-a fost anulat permisul de conducere, pe care l-a recăpătat anul trecut. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia l-au reținut pe făptuitor pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de azi, omul va fi prezentat judecătorilor de la Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

Update: În urmă cu câteva minute, Judecătoria Mangalia a decis arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a șoferului Tuță Nicolae. El va fi adus și introdus în arestul IPJ Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

A fost cutremur în Marea Neagră

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

In cursul acestei seri, la ora 20:37, a avut loc un cutremur în Marea Neagră, la adâncimea de 3 km.

Mișcarea tectonică a avut intensitatea de 2,2 grade pe scara Richter și s-a produs în apropierea urmatoarelor orașe: Năvodari (46km), Constanța (47km), Ovidiu (52km), Techirghiol (56km), Babadag (62km).

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Avarie RAJA în orașul Cernavodă

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită  la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, din zona Dobroport, din orașul Cernavodă, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 18 octombrie 2018, în intervalul orar 14,30 – 16,30.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din cartierul Columbia.

“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, transmite conducerea Regiei de apă prin intermediul unui comunicat remis redacției.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Constanța: Iată cum își petrec serile unii tineri

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul serii trecute, la dispeceratul Direcției Poliției Locale Constanța s-a primit un apel prin care se făcea referire la faptul că, pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în zona unui magazin comercial, un grup de aproximativ 15 persoane consumau băuturi alcoolice, tulburau ordinea și liniștea publică prin țipete, larmă, schimb de replici, prin folosirea de expresii vulgare și a unui limbaj licențios.

La fața locului au fost direcționate 3 echipaje de poliție locală, care au efectuat verificări și au constatat că aspectele semnalate de petent se confirmă.

Polițiștii locali au procedat la legitimarea persoanelor depistate la fața locului și au efectuat un control corporal sumar. Asupra a doi bărbați au fost găsite două piese din metal tip box, concepute să acopere articulațiile degetelor când acestea sunt strânse sub formă de pumn, iar asupra altui bărbat s-a găsit un baston telescopic metalic, de aproximativ 80 cm.

”Menționăm că la fața locului a fost găsit abandonat un cuțit metalic, tip fluture, având dimensiunea totală de 22 cm în pozitia deschis, al cărui posesor a fost identificat ulterior.”, a precizat Biroul de presă al Poliției Locale. 

În acest caz au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2750 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar în conformitate cu prevederile art.5, alin.3 din O.G nr.2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor s-a dispus măsura complementară de confiscare a bunurilor menționate anterior.

Ca urmare a intervenției efectuate de către polițiștii locali manifestarea publică nelegală a încetat, iar zona a fost eliberată.

”Pentru prevenirea săvârșirii unor astfel de fapte antisociale solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă.
Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a acestora.
Activități similare se vor derula în mod sistematic pentru asigurarea unui climat public civilizat.”, a completat Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: