Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța scoate din buget 700.000 de lei pentru “Festivalul iernii 2019”

Published

on

Nici bine nu s-a terminat sezonul estival că Primăria Constanța face pregătiri pentru evenimentele pe care le pregătește pentru iarnă. Pe pagina de internet a administrației municipale constănțene a fost postat un anunț de participare la procedura de selecție pentru susținerea din fonduri financiare nerambursabile a organizării și derulării proiectului nonprofit de interes general “Festivalul Iernii 2019”.

Astfel, conform anunțului, Primăria Municipiului Constanţa cu sediul în B-dul Tomis nr.51, tel. 0241.485.893, îşi propune să acorde fonduri financiare nerambursabile în anul 2019 din bugetul propriu al municipiului Constanţa, pentru susținerea din fonduri financiare nerambursabile a organizării și derulării proiectului nonprofit de interes general „Festivalul Iernii 2019”.

Criteriile stabilite nu pot fi schimbate pe toată durata de aplicare a procedurii de atribuire a contractului de finanţare nerambursabilă.

Valoarea fondurilor financiare solicitate şi ofertate este fermă pe toată durata contractului.

Advertisement

Documentele pot fi descărcate online de pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Mai multe informații pot fi obţinute de la sediul Primăriei Municipiului Constanţa din Strada Cuza Vodă, nr.27 sau la numărul de telefon 0241.485.893.

Bugetul maxim disponibil pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă pentru susținerea proiectului nonprofit de interes general „Festivalul Iernii 2019” este de 700.000 de lei inclusiv TVA.

Documentaţia pentru elaborarea și prezentarea propunerii de proiect cuprinde: caietul de sarcini, instrucțiunile pentru ofertanți și formularele. Documentele pot fi descărcate online de pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Mai multe informații pot fi obţinute de la sediul Primăriei Municipiului Constanţa din str. Cuza Vodă, nr.27 sau la numărul de telefon 0241/485.893

Proiectele pentru Festivalul Iernii 2019 se vor întocmi conform documentației prezentate pe site-ul www.primaria-constanta.ro și se depun la sediul Primăriei Municipiului Constanța din str. Cuza Vodă.

Data limită pentru depunerea propunerilor: 19.09.2019, ora 16.00.

Advertisement

Proiectele depuse pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă pentru susținerea proiectului nonprofit de interes general „Festivalul Iernii 2019” se vor deschide începând cu data de 27.09.2019, ora 12.00, în prezenţa membrilor comisiei de selecţie a ofertelor.

Perioada estimată de selecție și evaluare a ofertelor este 27.09.2019 – 18.10.2019.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions