Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța se spală pe mâini în urma incidentului cu roata panoramică de la Târgul de Crăciun: „Organizatorului îi revine întreaga responsabilitate“

Published

on

roata panoramica

După incidentul cu roata panoramică de la Târgul de Crăciun, Primăria Constanța vine cu un comunicat de presă în care aruncă pisica organizării evenimentului în sarcina firmei care a câștigat licitația.

„Este esențial ca în municipiul Constanța să existe evenimente tradiționale de calitate în fiecare an, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. De aceea, Primăria Constanța impune condiții stricte celor care intenționează să organizeze evenimente în orașul nostru.

Aceasta este situația și cu Târgul de Crăciun, organizat în parcul Oleg Danovski. Municipalitatea constănțeană a emis autorizația de funcționare, cu o serie de mențiuni. Astfel:

-Autorizația de funcționare este valabilă sub condiția obținerii și respectării tuturor avizelor și autorizațiilor prevăzute de legislația specifică în vigoare la data desfășurării evenimentului.

Advertisement

-Organizatorului îi revine întreaga responsabilitate pentru eventualele pagube         (distrugere de bunuri aparținând domeniului public/privat, persoanelor fizice/juridice) ocazionate de desfășurarea evenimentului Târg de Crăciun .

Și pentru că Primăria Constanța a dorit să ofere constănțenilor o experiență cât mai plăcută, în afară de elementele cu care a venit organizatorul, municipalitatea a amenajat patinoarul, care poate fi folosit gratuit de toți doritorii, a adus o parte din decorurile de iarnă, precum și o serie de artiști extrem de îndragiți: NICOLAE VOICULEȚ, VIORICA MACOVEI, TRUPA NADA , ANDIA,  IONUT GALANI, THEO ROSE & ROZ GVNG , ALINA EREMIA , MARIO FRESH  și PAULA SELING“, informează Primăria.

Citește și:

Primăria Constanța va pompa aproape un milion de lei în organizarea Târgului de Crăciun

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions