Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța va pompa aproape un milion de lei în organizarea Târgului de Crăciun

Published

on

Primăria Constanța a semnat un contract cu o societatea care va  asigura serviciile unor artiști în perioada 01 – 27 decembrie 2023 la evenimentele organizate de municipalitate la Târgul de Crăciun organizat în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Dabovski. Contractul a fost semnat cu SC Stellar Events SRL, din București, care va primi 269.700 de lei fără TVA sau 320.943 cu TVA.

contract cantareti

De amintit este că, aceeași firmă a mai împușcat un contract cu Primăria Constanța, care a organizat, anul trecut, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, la care au fost invitați Fuego și Irina Loghin.

Tot legat de Târgul de Crăciun din parcul Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Dabovski, organizat în acest an, Primăria a mai semnat un contract de prestări servicii privind servicii de scenotehnică. Contractul a fost semnat cu SC Procesor Tech SRL, din Galați, care va primi de la Primăria Constanța 137.207 de lei cu TVA pentru amenajarea unei scene și asigurarea sunetului și luminilor pe toată perioada Târgului de Crăciun.

La Târgul de Crăciun va fi amplasat și patinoar pentru care Primăria va plăti unei firme din Constanța, SC Macht 1 Kart Palas SRL, 321.300 de lei cu TVA. Patinoarul va fi amplasat în perioada 30 noiembrie – 27 decembrie.

Advertisement

În fine, Primăria a mai încheiat un contract legat de Târgul de Crăciun privind furnizarea prin închiriere diverse articole decorative (butaforii crăciun) în perioada 30 noiembrie – 27 decembrie 2023. Contractul a fost semnat cu SC Scenoart Construct Group SRL, din Bihor, care va primi de la Primăria Constanța 133.875 de lei cu TVA.

În total, Primăria va pompa 913.325 de lei cu TVA în organizarea Târgului de Crăciun.

Târgul de Crăciun se deschide mâine, 30 noiembrie

Târgul de Crăciun din parcul „Oleg Danovski” se va deschide mâine, 30 noiembrie, la ora 17:00!

„Vă invităm să descoperiți atmosfera de sărbătoare și să vă bucurați de surprizele pregătite atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Nu vor lipsi concertele, atelierele distractive, căsuța lui Moș Crăciun, colindele, trenulețele, dar și numeroasele standuri cu produse artizanale și cu idei de cadouri pentru toți cei dragi. Nu au fost uitați nici cei cărora le place patinajul, de aceea Primăria Constanța  a amenajat un patinoar, care poate fi folosit gratuit de doritori. Atmosfera va fi încălzită de grupuri de colindători, iar vocile lor pline de bucurie vor răsuna, în parc. În fiecare zi, începând cu ora 17:00, pe scena special amenajată vor evolua zeci de artiști, care ne vor încânta cu reprezentațiile lor.

Advertisement

Și Ziua Națională a României va fi sărbătorită în cadrul Târgului de Crăciun, atât prin muzică de fanfară, cât și printr-un spectacol folcloric autentic, reprezentând tradiția și identitatea.

De la ora 16:00, Fanfara Muzica Militară a Forțelor Navale va susține un spectacol de sărbătoare, iar apoi, pe scena din parc vor evolua Anastasia Moisa, Alesia Somandra, Antonia Ilioiu, Ania Brighidău, Vlad Gurău, Maria Bărbuță, Adelina Ciortescu, Maria Chiruță, urmând ca seara să fie încheiată de îndrăgiții Nicolae Voiculeț și Viorica Macovei.

Programul zilnic al târgului va fi în intervalul 14:00 – 22:00, iar în weekend porțile Târgului de Crăciun se vor deschide cu două ore mai devreme, de la ora 12:00.“, informează Primăria Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions