Connect with us

Administratie

Primăria Constanța și Polaris continuă curățenia generală în municipiu și stațiunea Mamaia

Published

on

Primăria Constanța anunță că va continua curățenia generală în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia. Autoritatea locală menționează că, zilnic, au loc activități de ecologizare, iar echipele municipalității, ale operatorului de salubrizare Polaris M Holding, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat, sunt prezente în toate cartierele constănțene și colectează deșeurile menajere și resturile vegetale rezultate din curățenia arborilor plantați pe aliniamentele stradale și a spațiilor verzi din jurul imobilelor.

„Pe lângă curățenia stradală, măturarea sau spălarea trotuarelor, aspirarea frunzelor, igienizarea platformelor pentru colectarea  gunoiului,  echipele execută lucrări de curățenie și în parcuri, piețe, locuri de joacă zone publice, căi de acces, faleza Cazinoului. După curățarea platformelor, lucrătorii municipalității amplasează momeli toxice pentru combaterea rozătoarelor. Acțiunile de deratizare au loc periodic și sunt extrem de necesare pentru menținerea stării de sănătate a întregii populației. În paralel, în Stațiunea Mamaia continuă curățenia generală, astfel încât, până la 1 mai, să ne bucurăm de o stațiune curată.

Echipele de muncitori acționează succesiv în zonele de intervenție și efectuează lucrări de igienizare prin spălarea trotuarelor și a carosabilului, colectarea deșeurilor vegetale, montarea de borduri, îndepărtarea nisipului adus de vânt pe promenadă, în zonele publice și pe căile de acces. Concomitent, agenții economici din stațiune au început operațiunile de curățenie a incintelor proprii pentru a veni în întâmpinarea vizitatorilor cu servicii de calitate și în condiții igienico sanitare sigure.“, notează Primăria Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta