Connect with us

Administratie

Primăria Constanța vrea să amenajeze o zonă în apropiere de Plaja Modern pentru evenimente culturale și pentru petrecerea timpului liber

Published

on

Primăria Constanța a transmis, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, anunțul public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Amenajarea zonei cuprinsă între accesul către Plaja Modern, strada Lebedei și taluz, prin crearea de facilități pentru evenimente culturale și pentru petrecerea timpului liber, zone de promenadă și parcaje”.

„UAT MUNICIPIUL CONSTANȚA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: AMENAJAREA ZONEI CUPRINSĂ ÎNTRE ACCESUL CĂTRE PLAJA MODERN, STRADA LEBEDEI ȘI TALUZ PRIN CREAREA DE FACILITĂȚI PENTRU EVENIMENTE CULTURALE ȘI PENTRU PETRECEREA TIMPULUI LIBER, ZONE DE PROMENADĂ ȘI PARCAJE, propus a fi amplasat în jud. Constanta, mun. Constanța, str. Lebedei.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23 și la adresa titularului UAT MUNICIPIUL CONSTANTA, cu sediul în jud. Constanta, mun. Constanta, b-dul Tomis, nr. 51, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00 – 13:00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța.“, se arată în comunicatul Primăriei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta