Societate

Primăria Constanța vrea să reabiliteze Școala nr. 16. Cât plătește pentru elaborarea cererii de finanțare

mart. 16, 2018 Mihaela Tîrpan

Primăria municipiului Constanța intenționează să execute lucrări de reabilitare a Școlii nr. 16 “Marin Ionescu Dobrogianu” din oraș. În acest sens, pe pagina de internet a administrației municipale a fost postat anunțul privind elaborarea elaborarea cererii de finanțare aferentă proiectului “Reabilitare Școala Gimnazială nr.16 “Marin Ionescu Dobrogianu”.

Potrivit documentului, serviciul constă în elaborarea cererii de finanțare aferentă proiectului “Reabilitare Școala Gimnazială nr.16 “Marin Ionescu Dobrogianu” în vederea depunerii spre finanțare prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, Prioritatea de investiții 10.1- Investițiile în educație, și formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare.

Valoarea estimată a acestui document pentru care Primăria Constanța solicită sprijin se ridică la suma de 29.000 lei fără TVA.

Conditii contract: Conform caiet de sarcini nr. 16657/02.02.2018 publicat pe site-ul Primariei: www.primaria-constanta.ro.

În ceea ce privește condițiile de participare, desprindem următoarele informații:

“Achiziția directă se va realiza prin intermediul catalogului electronic SEAP. Operatorii economici interesati pot accesa caietul de sarcini, acesta fiind postat pe site-ul institutiei la adresa www.primaria-constanta.ro. Ofertele vor fi transmise pe adresa de e-mail: programe@primariaconstanta.ro”, informează Primăria Constanța.

Criteriul de adjudecare stabilit este “Prețul cel mai scăzut”.

Termen limita de primire a ofertelor este 21.03.2018.

Informații suplimentare: Achiziția directă se va iniția în catalogul electronic cu operatorul economic care a prezentat o ofertă corespunzatoare și al cărui preț se afla pe primul loc în clasamentul ofertelor.Valoarea ofertei se va posta în catalogul electronic SEAP cu referința numărului de anunț publicitar postat în SEAP în “DENUMIREA SERVICIULUI”.

Școala nr. 16 Constanța este situată pe Șoseaua Mangaliei nr. 103.

Comments

comments