Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria îi invită pe constănțeni la „Dancing with the stars”

Published

on

Direcția de Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, împreună cu Asociația Talent-Art Constanța, îi invită pe cetățeni la „Dancing with the stars”.

„Aveți ocazia să petreceți serile de joi într-un mod inedit, prin vizionarea de filme și participarea la spectacole de dans și muzică. Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța, iar participarea la spectacole și filme este gratuită. Locul de desfășurare este plaja Reyna din cartierul Faleză Nord.

În perioada 14 iulie – 1 septembrie, proiectul „Dancing with the stars” oferă 8 spectacole inedite, care îmbină o serie de filme consacrate cu momente de dans binecunoscute reprezentând modul perfect de petrecere a timpului liber, indiferent de vârstă.

Fiecare seară de spectacol va fi deschisă de momente de dans oferite de trupa constanțeană “Total Dance Show” precum: The Oscar Show, Tango Show, Great Gatsby Show, Streetdance Show, Cabaret Show, Luxurya Show, spectacol de dansuri tradiționale grecești oferit de Ansamblul ELPIS Constanta, dar și un concert al trupei NADA.

Advertisement

Fiecare moment artistic va fi precedat de proiecția unor filme memorabile, multe dintre ele câștigătoare de premii OSCAR precum:  A Star is Born, Take the Lead, Great Gatsby, Step Up Revolution, Zorba the Greek, Chicago, Burlesque, Bohemian Rhapsody.

Publicul constănțean va putea asista la demonstrațiile de dans și va putea lua parte la mișcare pe durata de desfășurare a acestora.  De asemenea, vizionarea filmelor se va face pe cel mai mare ecran de proiecție de pe o plajă din România, realizat în anul 2021 pe o suprafață de 120 mp.“, informează Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions