Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria lui Vrabie primește peste 9 milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării pentru creșterea eficienței energetice a unei instituții de invățământ

Published

on

Ministerul Dezvoltării Regionale, Lucrărilor Publice și Administrației anunță că ministrul Cseke Attila a semnat 19 noi contracte de finanțare prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020. Conform documentului public, valoarea totală nerambursabilă este de 28.566.514,11 lei.

Dintre acestea, 10 proiecte vizează modernizarea serviciilor sociale, culturale și educaționale din tot atatea localități. Pe listă este și Primăria Medgidia. Astfel, administrația a cărei activitate este coordonată de Valentin Vrabie va primi suma de 9.173.596,30 lei pentru creșterea eficienței energetice a Școlii Gimnaziale ”Spiru Haret”.

foto cu rol ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions