Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Lumina, apel pentru cei care nu au intrat în posesia unei pubele cu titlu gratuit

Published

on

pubele lumina

Primăria Lumina îi informează pe cetățeni că, în situația în care nu au intrat până în prezent în posesia unei pubele cu titlu gratuit, vineri, 8 decembrie 2023 și sâmbătă 9 decembrie 2023, între orele 8 – 12, în locația din Str. Mare nr. 170 (lângă parcul central – supermarket ABC) se vor putea ridica aceste pubele.

De asemenea, începând cu ziua de luni, în zilele de colectare a deșeurilor menajere, un utilaj va merge pe străzile programate, urmând ca cetățenii care nu au o pubelă să primească una. Vă rugăm să informați angajații serviciului de salubrizare că nu ați primit o astfel de pubelă și să solicitați angajaților să vă acorde una, pe baza de proces verbal de predare-primire și carte de identitate.

„Fiecare gospodărie va primi câte o pubelă cu titlu gratuit iar aceasta va fi folosită exclusiv pentru deșeurile menajere , sortate sau fracția nesortată. Detalii despre colectarea selectivă sunt disponibile pe această pagină:

https://www.primaria-lumina.ro/serviciul-de-salubrizare/colectare-separata-deseuri/

Advertisement

În situația în care nu sunteți acasă în ziua de colectare și nu ați primit o pubelă cu titlu gratuit, vă rugăm să completați formularul online de pe pagina de petitii:

https://www.primaria-lumina.ro/formular-cereri-petitii-si-sesizari/

Pentru situații specifice, nelămuriri sau informații suplimentare vă puteți adresa Serviciului de Salubrizare Lumina, in Str. Morii nr. 79. Datele complete de contact sunt disponibile aici: https://www.primaria-lumina.ro/contact/

Așa cum am anunțat deja distribuția acestor pubele a fost făcută etapizat în funcție de stocuri însă fiecare gospodărie va primi câte o pubelă cu titlu gratuit.“, mai notează Primăria.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions