Conecteaza-te cu noi

Administratie

Consilierii USR și PSD i-au respins lui Chițac un proiect care prevedea dispariția a numeroase locuri de parcare

Published

on

mamaia

Consilierii locali din Constanța ai USR și PSD, deși se află în poziții antagonice, i-au respins un proiect de hotărâre inițiat de primarul Vergil Chițac și care cuprindea documentația de avizare a lucrărilor de intervenție şi a principalilor indicatori tehnico – economici pentru obiectivul de investiții „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona Bulevardul. Mamaia”.

Valoarea lucrărilor este estimată la aproape 200 de milioane de lei.

Proiectul cuprindea, pe lângă reabilitatea întregului bulevard Mamaia, și dispariția a numeroase locuri de parcare. Deși aleșii atât cei ai PSD, cât și cei ai USR, i-au reproșat acest lucru, primarul Chițac a spus că „ne gândim și la parcări“. Adică, „vom face“, „vom drege“. Mai mult, Chițac a spus că nu înțelege de ce atâta zarvă acu aceste locuri de parcare, pentru că în timpul verii sunt multe locuri care rămân neocupate.

Liderul consilierilor USR, Florin Cocargeanu, a spus că documentația de peste de 500 de pagini este extrem de stufoasă și nu a poate fi studiată de pe o zi pe alta. De asemenea, consilierul PSD, Costin Răsăuțeanu a solicitat ca în interiorul acestei documentații să fie precizate locațiile unde vor dispărea locurile de parcare, conform criteriilor de eligibilitate.

Advertisement

Într-un final, au fost doar 8 voturi „pentru“ (PNL), 7 „împotrivă“ (USR) și 8 „abțineri“ (PSD).

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions