Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Mihail Kogălniceanu a semnat un contract cu o firmă din Constanța. Vezi despre ce e vorba

Published

on

primaria kogalniceanu

Primăria Mihail Kogălniceanu a atribuit un contract pentru achiziția serviciului de verificări documentației tehnice, măsurători, estimări și întocmire devize pentru investiții. Achiziția s-a făcut prin cumpărare directă, iar firma câștigătoare este Adcraft Development SRL din Cosntanța. Valoarea contractului este este de 102.000 lei (20.494,69 de euro).

„DESCRIERE: Responsabilități: evidenta lucrărilor de construcții; urmărirea stadiului de lucru al fiecărui proiect in conformitate cu graficul de execuție; verificarea concordantei intre situațiile de lucrări si situația din teren; întocmirea antemăsurătorilor pentru lucrări și reparații atunci când nu sunt însoțite de un proiect tehnic; măsurarea si determinarea cantităților de lucrări supuse recepției atunci când nu este desemnat un diriginte de șantier; verificarea pe parcursul execuției a lucrărilor de reparații si întreținere; recomandarea către achizitor de execuție a lucrărilor de intervenții; întocmirea de rapoarte privind neconcordantele“, se arată în anunț.

Adcraft Development SRL a fost înființată în 2014 și are sediul social în Constanța. Potrivit termene.ro, societatea a raportat în 2022 un singur salariat, o cifră de afaceri de 76.316 lei și un profit net de 28.447 de lei.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions