Connect with us

Administratie

Primăria municipiului Constanța face angajări. Vezi ce posturi sunt vacante

Published

on

Primăria municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd.Tomis, nr.51, pentru ocuparea pe durată nedeterminată cu normă întreagă a trei funcții contractuale vacante din cadrul Biroului Gestionare Animale Abandonate, Direcția Administrare Servicii Publice, Direcța Generală Gestionare Servicii Publice:

  1. Șef birou gradul II (1 post);
  2. Inspector specialitate gradul II (2 posturi).

Concursul constă în proba scrisă la data de 17.01.2022, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 19.01.2022, ora 14:00.

Condițiile de ocupare a posturilor, bibliografia, tematica, fișele de post şi actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate pe site-ul Primăriei municipiului Constanța și la sediul instituţiei.

Dosarele de concurs se depun în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunțului. Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic la tel.: 0241/ 488.137.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!