Connect with us

Administratie

Primăria Năvodari a inaugurat încă un loc de joacă pentru copii

Published

on

Copiii din orașul Năvodari vor avea, începând de mâine, încă un loc de joacă. Acesta este situat lângă Sala de Sport și este amenajat cu covor cauciucat de protecție, două ansambluri de tobogane și leagăne.

Primarul Florin Chelaru a  anunțat acest lucru pe pagina sa de Facebook. Iată postarea sa:

”Un nou loc de joacă pentru copii, lângă Sala de Sport!

Începând de mâine, copiii se vor putea bucura de noul loc de joacă de lângă Sala de Sport din Năvodari! Un spațiu frumos, cu echipamente noi, care sperăm să devină o atracție pentru cei mici!

Locul de joacă este amenajat cu covor cauciucat de protecție, două ansambluri cu tobogane și leagăne!

Sperăm să fie pe placul celor mici și anunțăm că în curând vor fi gata alte două locuri de joacă!

Spor la joacă!”, a scris Florin Chelaru.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!