Connect with us

Administratie

Primăria Năvodari caută recenzori pentru recensământul populației și locuințelor

Published

on

Primăria orașului Năvodari anunță că recrutează un număr de 8 recenzori pentru autorecenzarea asistată (ARA) și 48 de recenzori pentru colectarea datelor. Persoanele interesate să participe ca recenzori trebuie să îndeplinească următoarele condiții de eligibilitate minime:

  • vârsta de minimum 18 ani
  • studii medii
  • fără cazier judiciar
  • abilităţi de utilizare a tabletelor
  • capacitate de a desfăşura muncă pe teren.

Selecția persoanelor va fi realizată de către Direcția Județeană de Statistică Constanta, prin Unitatea Județeană de Implementare a Recensământului, în colaborare cu Comisia Județeană RPL și Comisiile Locale RPL, informează sursa citată.

Formularul de cerere este disponibil pe pagina noastră de internet: https://primaria-navodari.ro/campania-de-recrutare-a…/

Pentru includerea în baza de date a recenzorilor și realizarea selecției trebuie completat următorul chestionar: https://forms.gle/7xASKQr1K25c93TY7

Personalul selectat va încheia cu autoritatea locală un contract de prestări servicii pe perioada 14.03-15.05.2022- modelul contractului e prevăzut în Anexa nr. 2 a H.G. nr. 145/2022 privind modificarea şi completarea HG nr. 1071/2020 pentru stabilirea bugetului şi a categoriilor de cheltuieli necesare efectuării recensamântului populaţiei şi locuinţelor din România în anul 2021.

Recensământul populației și locuințelor a început în data de 1 februarie și se va desfășura în trei etape, după următorul calendar:

  • 1 februarie – 13 martie 2022: Preluare date din surse administrative şi încărcare bază de date RPL2021
  • 14 martie – 15 mai 2022: Autorecenzare online a populației și autorecenzare asistată de către recenzori autorizați (metoda CAWI)
  • 16 mai – 17 iulie 2022: Colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă, în gospodării (cu ajutorul tabletelor)

Activitatea recenzorilor pentru autorecenzare asistată și a recenzorilor prin interviu față în față, în gospodării, se va desfășura astfel:

  • 14 martie – 15 mai 2022: Autorecenzare asistată în sedii prestabilite de Primărie
  • 16 mai – 17 iulie 2022: Colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă în gospodării (cu ajutorul tabletelor)

Informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul nostru: https://primaria-navodari.ro/campania-de-recrutare-a…/

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta